Печеня з яловичини, чилі і помідорів![]() Час приготування: 6 ч. 0 хв Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі. Опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкинути на друшляк і відкласти в сторону. Влити решту столову ложку оливкової олії в сковороду і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, часник і чилі, приправити сіллю. Готувати, поки цибуля не стане прозорим, близько 5 хвилин. У каструлі змішати яловичину, суміш цибулі, порошок чилі, орегано, кмин і кайенский перець, перемішати. Додати помідори, кінзу, і пиво, накрити кришкою і варити на великому вогні, помішуючи, протягом 5 годин. Додати квасолю і приправити сіллю і перцем. Продовжувати варити без кришки, поки не загусне, близько 30 хвилин. Прикрасити кінзою і подавати з бажаним гарніром. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Візьміть собі на замітку як приготувати Печеня з яловичини, чилі і помідорів. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Печеня з яловичини, чилі і помідорів в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 49