Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Молода свинина, запечена у фользі

Молода свинина, запечена у фользі

Молода свинина, запечена у фользі
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Рецепт приготування молодої свинини, яку запікаємо у фользі. Молода свинина містить в собі велику кількість вітамінів і білків.

Опис приготування:
Свинина по даним рецептом виходить ніжною, соковитою і дуже смачною. Картопляне пюре буде відмінним гарніром до такої страви.

Призначення: На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
М'ясо/Свинина
Блюдо: Гарячі страви/Страви у фользі
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Молода свинина - 0,6 Кілограма
  • Мелена чорний перець - 0,5 Ст. ложки
  • Часник - 6 часточок
  • Сіль - 0,5 чайної ложки
  • Петрушка - 1 За смаком
  • Відвар картопляний з цибулею - 1 За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Молода свинина, запечена у фользі
Молода свинина, запечена у фользі 1. У першу чергу гарненько промиваємо під проточною водою шматок молодої свинини. Потім м'ясо з усіх боків протикаємо ножем. Молода свинина, запечена у фользі 2. У миску, або будь-яку іншу зручну посуд викладемо м'ясо, і заливаємо його попередньо звареним картопляно-цибульним відваром. Накриємо посуд кришкою і хвилин на тридцять залишаємо. Молода свинина, запечена у фользі 3. У мисочці змішаємо перець і сіль, і вийшла сумішшю натремо весь шматок м'яса (включаючи надрізи). М'ясо залишимо ще хвилин на тридцять. Молода свинина, запечена у фользі 4. Очистимо часник, промиємо його в холодній воді і потім наріжемо його пластинками. Молода свинина, запечена у фользі 5. Тепер приготуємо форму або лист. Застеляємо фольгою. Шматочками часнику заповнимо усі надрізи в м'ясі і потім шматок м'яса кладемо на фольгу. Акуратно фольгою його загортаємо, і відправляємо в розігріту духову шафу (приблизно хвилин на сорок, температура духовки двісті градусів). Молода свинина, запечена у фользі 6. Після виймаємо, фольгу розгортаємо, і запікаємо ще хвилин сорок (з кожного боку по двадцять хвилин), до апетитної скоринки. Подати можна з зеленню.

Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Молода свинина, запечена у фользі вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Молода свинина, запечена у фользі, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь!
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 52   
Схожі рецепти страв з фото:
Свинина, запечена у фользі
Свинина з овочами, запечені у фользі
Свинина у фользі в мультиварки
Судак у фользі
Часник, запечений у фользі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.