Молода свинина, запечена у фользіЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування молодої свинини, яку запікаємо у фользі. Молода свинина містить в собі велику кількість вітамінів і білків. Опис приготування: Свинина по даним рецептом виходить ніжною, соковитою і дуже смачною. Картопляне пюре буде відмінним гарніром до такої страви. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Страви у фользі Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Молода свинина, запечена у фользі 1. У першу чергу гарненько промиваємо під проточною водою шматок молодої свинини. Потім м'ясо з усіх боків протикаємо ножем. 2. У миску, або будь-яку іншу зручну посуд викладемо м'ясо, і заливаємо його попередньо звареним картопляно-цибульним відваром. Накриємо посуд кришкою і хвилин на тридцять залишаємо. 3. У мисочці змішаємо перець і сіль, і вийшла сумішшю натремо весь шматок м'яса (включаючи надрізи). М'ясо залишимо ще хвилин на тридцять. 4. Очистимо часник, промиємо його в холодній воді і потім наріжемо його пластинками. 5. Тепер приготуємо форму або лист. Застеляємо фольгою. Шматочками часнику заповнимо усі надрізи в м'ясі і потім шматок м'яса кладемо на фольгу. Акуратно фольгою його загортаємо, і відправляємо в розігріту духову шафу (приблизно хвилин на сорок, температура духовки двісті градусів). 6. Після виймаємо, фольгу розгортаємо, і запікаємо ще хвилин сорок (з кожного боку по двадцять хвилин), до апетитної скоринки. Подати можна з зеленню. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Молода свинина, запечена у фользі вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Молода свинина, запечена у фользі, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 52