Нянь-Гао
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 30 хв Нескладний рецепт приготування популярного китайського блюда. Нянь-гао це рисові коржі обсмажені разом зі свининою та грибами. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Нянь-Гао Замочити рисові коржі у воді протягом 2 годин (краще залишити на ніч). Підготувати китайські гриби (шиітаке) і консервовані пагони бамбука (попередньо злив рідину з банки). Дрібно нашаткувати капусту Напа. Замаринувати свинину в суміші соєвого соусу, рисового вина, кукурудзяного крохмалю і дрібки цукру. Викласти м'ясо на розігріту змащену олією сковороду. Обсмажувати свинину майже до готовності. Потім додати китайські гриби. Так само додати пагони бамбука. ... І капусту Напа. Ретельно перемішати. Заправити соєвим соусом - за смаком. Викласти в сковороду рисові коржі. Перемішати або кілька разів підкинути - акуратно :) Залийте в сковороду 1/4 чашки курячого або овочевого бульйону, накрийте кришкою, переведіть вогонь до мінімуму і тушкуйте на протязі 2-3 хвилин, поки рисові коржі НЕ размягчатся. Красиво викласти Нянь-гао в блюдо і подавати. Смачного! Нянь-Гао - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Нянь-Гао в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 126