Шашлик на швидку рукуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Як ви думаєте, скільки потрібно часу, щоб замаринувати відмінний шашлик? Ні, не 10-12 годин, з цим простим рецептом шашлику на швидку руку вам знадобиться всього 2 години, а м'ясо вийде ніжне. Опис приготування: Так, раніше і я маринована шашлик досить довго, іноді навіть цілі суки, поки один мій знайомий не поділили зі мною цим простим рецептом шашлику на швидку руку. Повірте мені, цей спосіб настільки зручний, а м'ясо з ним виходить таке м'яке і ніжне, що навіть відразу і не віриться, що на його приготування витрачено так мало часу. Тепер я завжди використовую цей чудовий рецепт і з радістю поділюся ним з вами і розповім, як зробити шашлик на швидку руку. Зараз якраз сезон пікніків на природі, так що обов'язково спробуйте приготувати цю смакоту, розчаровані ви точно не будете. Призначення: На вечерю/На природу/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Шашлик на швидку руку Отже, гарненько промиваємо м'ясо під проточною водою і нарізаємо його на невеликі порційні шматочки. Одну половину ріпчастої цибулі нарізаємо кільцями. Решта цибулю трьом на тертці. Тепер викладаємо кільця цибулі, тертий лук і подрібнений часник в миску, вливаємо кефір, додаємо сіль і спеції за смаком, перемішуємо все. Приготовленим маринадом заливаємо м'ясо, знову все перемішуємо і залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на годину. Через годину вливаємо в каструлю з м'ясом пиво, перемішуємо весь вміст і залишаємо в спокої на 30 хвилин. Потім вливаємо сильно газовану воду, ще раз перемішуємо все і востаннє відправляємо м'ясо на 30 хвилин маринуватися. А самі тим часом не забуваємо підготувати вугілля. Нанизуємо м'ясо на шампури і відправляємо смажитися. А ось така краса виходить у підсумку, від одного виду слинки течуть. Смачного всім! Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Шашлик на швидку руку в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Шашлик на швидку руку не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 162