Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Свинина з овочами, запечені у фользі

Свинина з овочами, запечені у фользі

Свинина з овочами, запечені у фользі
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Рецепт приготування запеченої у фользі свинини з овочами. Свинина з даного рецептом виходить ароматною і дуже смачною.

Опис приготування:
Для приготування цієї страви краще всього використовувати свинячу шийку. Так само для приготування знадобляться свіжі шампіньйони, баклажани, помідори і різні приправи до м'яса.

Призначення: На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
М'ясо/Свинина
Блюдо: Гарячі страви/Страви у фользі
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Свинина - 2 Кілограма
  • Баклажани - 1 Штука
  • Свіжі печериці - 4 Штуки
  • Приправи - За смаком
  • Помідори - 3 Штуки
  • Перець, сіль - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Свинина з овочами, запечені у фользі
Свинина з овочами, запечені у фользі 1. У першу чергу добре промиємо м'ясо, гострим ножем зробимо надріз у вигляді кишеньки. Натираємо свинину сіллю, приправами та перцем, приблизно годин на шість залишаємо. Можна залишити м'ясо на цілу ніч. Свинина з овочами, запечені у фользі 2. Добре промиваємо гриби, нарізаємо їх пластинами. Від шкірки очищаємо баклажани, колечками їх нарізаємо. Так само колечками нарізаємо помідори. Все це посипаємо приправою для свинини, перемішуємо. Свинина з овочами, запечені у фользі 3. Надріз в м'ясі заповнюємо грибами і овочами. На приготовану фольгу викладаємо м'ясо. Якщо в кишеньку все овочі не помістилися, викладаємо їх поруч зі свининою. Свинина з овочами, запечені у фользі 4. М'ясо загортаємо в два шари фольги. Хвилин тридцять даємо постояти. Відправляємо запікатися в розігріту духовку, приблизно на два-два з половиною години, температура сто вісімдесят градусів. Свинина з овочами, запечені у фользі 5. Потім м'ясо виймаємо і перекладаємо на тарілку. Блюдо готове.

Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Свинина з овочами, запечені у фользі - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Свинина з овочами, запечені у фользі в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 233   
Схожі рецепти страв з фото:
Свинина, запечена у фользі
Молода свинина, запечена у фользі
Кета у фользі
Свинина у фользі в мультиварки
Свинина у фользі з овочами
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.