Свинина з овочами, запечені у фользіЧас приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт приготування запеченої у фользі свинини з овочами. Свинина з даного рецептом виходить ароматною і дуже смачною. Опис приготування: Для приготування цієї страви краще всього використовувати свинячу шийку. Так само для приготування знадобляться свіжі шампіньйони, баклажани, помідори і різні приправи до м'яса. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Страви у фользі Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Свинина з овочами, запечені у фользі 1. У першу чергу добре промиємо м'ясо, гострим ножем зробимо надріз у вигляді кишеньки. Натираємо свинину сіллю, приправами та перцем, приблизно годин на шість залишаємо. Можна залишити м'ясо на цілу ніч. 2. Добре промиваємо гриби, нарізаємо їх пластинами. Від шкірки очищаємо баклажани, колечками їх нарізаємо. Так само колечками нарізаємо помідори. Все це посипаємо приправою для свинини, перемішуємо. 3. Надріз в м'ясі заповнюємо грибами і овочами. На приготовану фольгу викладаємо м'ясо. Якщо в кишеньку все овочі не помістилися, викладаємо їх поруч зі свининою. 4. М'ясо загортаємо в два шари фольги. Хвилин тридцять даємо постояти. Відправляємо запікатися в розігріту духовку, приблизно на два-два з половиною години, температура сто вісімдесят градусів. 5. Потім м'ясо виймаємо і перекладаємо на тарілку. Блюдо готове. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Свинина з овочами, запечені у фользі - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Свинина з овочами, запечені у фользі в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 233