Біфштекс по-білоруськи![]() Час приготування: 30 хв Рецепт біфштекс по-білоруськи - приготування м'яса з часником і спеціями. Опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 порція». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який повинен бути ретельно порубані, або дуже дрібно порізаний. Біфштекси необхідно смажити на розпеченій сковороді, залитої маслом до того, як з'явиться золотава скоринка. Після цього м'ясо перекладається в духовку, де воно і «доходить» до повної готовності. Подавати можна з соусом, або кетчупом. Найбільш відповідний гарнір до біфштексу по-білоруськи - смажену картоплю в поєднання з маринованими грибами. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Біфштекс Географія кухні: Республіки СРСР/Білоруська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Біфштекс по-білоруськи - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Біфштекс по-білоруськи в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 48