Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Свинячі реберця в меду

Свинячі реберця в меду

Свинячі реберця в меду
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Свинячі реберця в меду - це не тільки смачно, але і красиво! Таке блюдо чудово підійде навіть до святкового столу!

Опис приготування:
Порадуйте своїх домочадців і гостей, приготувавши свинячі реберця в меду за цим рецептом! Все, включаючи Вас, напевно по достоїнству оцінять смакові якості цієї страви!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Свинина/Субпродукти/Реберця

Інгредієнти:
  • Свинячі реберця - 700-800 Грам
  • Мед - 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. ложки
  • Гірчиця - 2 чайні ложки
  • Лимон - 1 Штука
  • Апельсин - 1 Штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Свинячі реберця в меду
Свинячі реберця в меду 1. Свинячі реберця гарненько промиваємо, видаляємо всі плівки і жилки, потім нарізаємо на порційні шматки. Солимо, перчимо, додаємо спеції для свинини. Свинячі реберця в меду 2. Далі готуємо маринад. Спочатку видавлюємо сік лимона і апельсина, змішуємо. Свинячі реберця в меду 3. Потім змішуємо мед, соєвий соус і гірчицю. Додаємо до отриманої маси сік лимона і апельсина, перемішуємо до однорідності. Свинячі реберця в меду 4. Викладаємо реберця в глибокий посуд і заливаємо маринадом. Перемішуємо все так, щоб кожне порібнина було вкрите шаром маринаду. Відставляємо посуд у прохолодне місце години на 2 (якщо час дозволяє, краще маринувати довше, аж до доби). Свинячі реберця в меду 5. Коли реберця добре промаринується, викладаємо їх у змащену форму для запікання і відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо на середньому вогні приблизно годину, періодично поливаючи маринадом. От і все. Свинячі реберця в меду готові! Смачного!
Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Свинячі реберця в меду гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Свинячі реберця в меду - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку!
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 189   
Схожі рецепти страв з фото:
Запечені свинячі реберця з овочами
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця в кефірної маринаді
Смажені свинячі реберця в духовці
Свинячі реберця в мультиварки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.