Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Папрікаш з яловичини

Папрікаш з яловичини

Папрікаш з яловичини
Час приготування: 1 ч. 40 хв
Пропоную вашій увазі всесвітньо відоме блюдо угорської кухні. Готують його буквально з усіх видів м'яса і навіть риби. Однак даний варіант - це досить традиційний папрікаш з яловичини.

Опис приготування:
Пропоную досить простий рецепт папрікаш з яловичини.
1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо, нарізати його невеликими шматочками.
2. Цибулину очистити і порізати середніми кубиками або півкільцями.
3. На сковороду з високими бортами і товстим дном (можна використовувати сотейник або казан) налити трохи рослинного або вершкового масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і, періодично помішуючи, підсмажити до золотистого кольору.
4. Потім додати на сковороду паприку і інтенсивно перемішувати, поки паприка не вбереться все масло. Якщо процес зупинити, то паприка може згорнутися в грудочки.
5. Тепер можна викласти м'ясо.
6. Трохи посолити за смаком. Щоб зробити папрікаш з яловичини в домашніх умовах більш пікантним, можна додати при бажанні гострий перець або інші улюблені спеції.
7. Солодкий перець вимити і почистити. Нарізати невеликими кубиками і відправити до м'яса.
8. Влити трохи води (м'ясо повинно гаситися, а не варитися) і накрити кришкою. Гасити м'ясо до готовності на мінімальному вогні.
9. За 5-7 хвилин до кінця приготування додати сметану. Ретельно перемішати і ще трохи загасити.

Подавати папрікаш з яловичини можна з будь-яким гарніром.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Країни Європи/Угорська

Інгредієнти:
  • Яловичина - 700 Грам
  • Сметана - 150 Грам
  • Цибулина - 1-2 Штук
  • Солодкий перець - 1 Штука
  • Рослинна олія - ??2 Ст. ложки
  • Паприка - 2-3 Ст. ложок
  • Сіль - 1 Щіпка

Кількість порцій: 4-6
Папрікаш з яловичини - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Папрікаш з яловичини в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 89   
Схожі рецепти страв з фото:
Перкельт з яловичини
Папрікаш з сома
Папрікаш по-угорськи
Папрікаш з курки
Папрікаш зі свинини
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.