Свинина з базилікомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Прекрасне поєднання базиліка і свинини. Приправи здатні підсилити і поліпшити смак страви, якщо вони правильно підібрані. Дуже рекомендую класичний рецепт свинини з базиліком. Опис приготування: Вирішила приготувати свинину з базиліком в домашніх умовах за традиційним рецептом - з травами. До вибору спецій завжди раджу підходити з особливою ретельністю, щоб не зіпсувати смак страви. В даному випадку використовуються прекрасні трави, які тільки підсилюють приголомшливий смак свинини в соусі. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Базилік Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Свинина з базиліком 1. Наріжте м'ясо, додайте до нього приправи, посоліть і поперчіть. Після цього залиште маринуватися його в спеціях і оливковій олії на півгодини. 2. Підготуйте зелень. Я брала різні варіанти: зелень петрушки, розмарин, базилік, зелена цибуля і кріп. Наріжте її дрібно і залиште осторонь. 3. Поки м'ясо смажиться, наріжте також овочі. В кінці смаження додайте їх до свинини і обсмажте на повільному вогні. Також додайте кілька ложок томатної пасти і ретельно все перемішайте. Мені більше подобається використовувати для цієї страви томатний сік. 4. Коли м'ясо протушкується близько півгодини додайте до нього зелений горошок і нарубану зелень. Накрийте кришкою і доведіть до готовності близько 10 хвилин. 5. Ось і м'ясо готове! Поєднання свинини з травами і спеціями роблять блюдо прекрасним і неймовірно смачним! Подавати м'ясо краще самостійно на полушки зі свіжих овочів. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Свинина з базиліком. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Свинина з базиліком ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 119