Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Свинина з базиліком

Свинина з базиліком

Свинина з базиліком
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Прекрасне поєднання базиліка і свинини. Приправи здатні підсилити і поліпшити смак страви, якщо вони правильно підібрані. Дуже рекомендую класичний рецепт свинини з базиліком.

Опис приготування:
Вирішила приготувати свинину з базиліком в домашніх умовах за традиційним рецептом - з травами. До вибору спецій завжди раджу підходити з особливою ретельністю, щоб не зіпсувати смак страви. В даному випадку використовуються прекрасні трави, які тільки підсилюють приголомшливий смак свинини в соусі.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Свинина/Базилік
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Свинина - 1 Кілограм
  • Приправи - За смаком
  • Розмарин і паприка - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - ??1 Ст. ложка
  • Цибуля - 1 Штука
  • Базилік і зелень петрушки - За смаком
  • часник - 3 зубчики
  • Зелений горошок - 3 Пучки
  • Томатна паста або сік - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 4

Як приготувати Свинина з базиліком
Свинина з базиліком 1. Наріжте м'ясо, додайте до нього приправи, посоліть і поперчіть. Після цього залиште маринуватися його в спеціях і оливковій олії на півгодини. Свинина з базиліком 2. Підготуйте зелень. Я брала різні варіанти: зелень петрушки, розмарин, базилік, зелена цибуля і кріп. Наріжте її дрібно і залиште осторонь. Свинина з базиліком 3. Поки м'ясо смажиться, наріжте також овочі. В кінці смаження додайте їх до свинини і обсмажте на повільному вогні. Також додайте кілька ложок томатної пасти і ретельно все перемішайте. Мені більше подобається використовувати для цієї страви томатний сік. Свинина з базиліком 4. Коли м'ясо протушкується близько півгодини додайте до нього зелений горошок і нарубану зелень. Накрийте кришкою і доведіть до готовності близько 10 хвилин. Свинина з базиліком 5. Ось і м'ясо готове! Поєднання свинини з травами і спеціями роблять блюдо прекрасним і неймовірно смачним! Подавати м'ясо краще самостійно на полушки зі свіжих овочів.

Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Свинина з базиліком. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Свинина з базиліком ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 119   
Схожі рецепти страв з фото:
Свинина з моцарелою
Смажена свинина з болгарським перцем
Свинина в сметанному соусі
Томатний суп з базиліком
Паста з базиліком
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.