Стейк з полентою і смаженими помідорамиЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування яловичого стейка з полентою, пармезаном, цибулею і помідорами Опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. На великому аркуші для випічки викласти помідори з білою частиною цибулі і 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Випікати, поки помідори не стануть м'якими, від 12 до 15 хвилин. Перемішати з зеленою цибулею. Тим часом додати 1 чайну ложку солі в киплячу воду. Поступово додати кукурудзяну муку. Варити на повільному вогні, помішуючи час від часу, поки полента не стане густою, близько 10 хвилин. Додати масло і пармезан, нагріти на дуже повільному вогні. Нагріти залишилася столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Приправити стейк сіллю і перцем, додати в сковороду. Готувати, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Викласти в миску, накрити (вільно) алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин. Додати оцет в сковороду і варити на сильному вогні, поки він не зменшиться до 1/2 склянки, від 5 до 7 хвилин. Нарізати стейк і подавати з соусом з оцту, полентою і помідорами. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Стейк/Полента Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Стейк з полентою і смаженими помідорами вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Стейк з полентою і смаженими помідорами, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 78