
Час приготування: 1 ч. 50 хв
Рецепт приготування тортильяс з яловичиною, часником, цибулею, чилі, болгарським перцем, сметаною, кінзою і скибочками лайма.
Опис приготування:
Чудова ситна закуска з кукурудзяних коржів з м'ясом і овочами швидко вгамує голод.
Призначення: На обід/На святковий стіл
Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина
Блюдо: Закуски/Тортілья
Географія кухні: Країни Європи/Іспанська/Північна і Південна Америка/Мексиканська
Інгредієнти:
- яловичини - 1.2 Кілограма
- оливкової олії - 3 ст. ложки
- меленого кмину - 1.5 Ст. ложки
- солі і чорний мелений перець - - За смаком
- банку (120 г) нарізаної зеленої чилі - 1 Штука
- порошку чилі - 2 Ст. ложки
- сухого орегано - 1 Чайна ложка
- часник - 4 зубчики
- курячого бульйону - 2 Склянки
- цибулини - 2 Штуки
- болгарських перцю - 2 Штуки
- кукурудзяних коржів - 12 Штук
- сметани - 240 Грам
- пучок кінзи - 1 Штука
- лайм - 1 Штука
Кількість порцій: 6
Як приготувати Тортильяс з яловичиною, перцем і цибулею 
1. Розігріти духовку до 230 градусів. Нагріти велику каструлю на слабкому вогні. Викласти яловичину у велику миску, перемішати з 1 столовою ложкою олії і 1 столовою ложкою, додати трохи солі і перцю. Змішати зелений чилі, порошок чилі, залишилася 1 чайну ложку кмину і орегано в невеликій мисці. Розрізати цибулину і болгарський перець на 8 скибочок. Збільшити вогонь до високого, викласти яловичину на сковороду і смажити до коричневого кольору з обох сторін, близько 8 хвилин. Викласти на тарілку і відставити убік. Додати подрібнений часник в каструлю, смажити до золотистого кольору і появи аромату, близько 30 секунд. Додати суміш чилі і смажити ще 30 секунд. Додати курячий бульйон, довести до кипіння і повернути яловичину в каструлю.

2. Поставити каструлю в духовку і готувати 1 1/2 години. Прибрати печеня з духовки, остудити до кімнатної температури і подрібнити на маленькі шматочки. За 30 хвилин до готовності жаркого змішати цибулю і перець з рештою 2 столовими ложками олії, посипати сіллю і перцем і викласти на великий лист, щоб овочі помістилися в один шар. Запікати близько 30 хвилин.

3. Лайм нарізати часточками. Нагріти м'ясо і перець з цибулею на слабкому вогні. Подавати з теплими кукурудзяними коржиками, сметаною, гілочками кінзи і скибочками лайма.
Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Тортильяс з яловичиною, перцем і цибулею в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Тортильяс з яловичиною, перцем і цибулею. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру!