Тортильяс з яловичиною, перцем і цибулеюЧас приготування: 1 ч. 50 хв Рецепт приготування тортильяс з яловичиною, часником, цибулею, чилі, болгарським перцем, сметаною, кінзою і скибочками лайма. Опис приготування: Чудова ситна закуска з кукурудзяних коржів з м'ясом і овочами швидко вгамує голод. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Закуски/Тортілья Географія кухні: Країни Європи/Іспанська/Північна і Південна Америка/Мексиканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Тортильяс з яловичиною, перцем і цибулею 1. Розігріти духовку до 230 градусів. Нагріти велику каструлю на слабкому вогні. Викласти яловичину у велику миску, перемішати з 1 столовою ложкою олії і 1 столовою ложкою, додати трохи солі і перцю. Змішати зелений чилі, порошок чилі, залишилася 1 чайну ложку кмину і орегано в невеликій мисці. Розрізати цибулину і болгарський перець на 8 скибочок. Збільшити вогонь до високого, викласти яловичину на сковороду і смажити до коричневого кольору з обох сторін, близько 8 хвилин. Викласти на тарілку і відставити убік. Додати подрібнений часник в каструлю, смажити до золотистого кольору і появи аромату, близько 30 секунд. Додати суміш чилі і смажити ще 30 секунд. Додати курячий бульйон, довести до кипіння і повернути яловичину в каструлю. 2. Поставити каструлю в духовку і готувати 1 1/2 години. Прибрати печеня з духовки, остудити до кімнатної температури і подрібнити на маленькі шматочки. За 30 хвилин до готовності жаркого змішати цибулю і перець з рештою 2 столовими ложками олії, посипати сіллю і перцем і викласти на великий лист, щоб овочі помістилися в один шар. Запікати близько 30 хвилин. 3. Лайм нарізати часточками. Нагріти м'ясо і перець з цибулею на слабкому вогні. Подавати з теплими кукурудзяними коржиками, сметаною, гілочками кінзи і скибочками лайма. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Тортильяс з яловичиною, перцем і цибулею в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Тортильяс з яловичиною, перцем і цибулею. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 81