Свинячі відбивні з чатні з яблукЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. Опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кольору, близько 2 хвилин з кожного боку. Поставити сковороду в духовку і випікати близько 5 хвилин. Викласти на блюдо. Тим часом у великій каструлі нагріти решту 2 столові ложки оливкової олії на середньому вогні, додати цибулю. Підсмажити на середньому вогні до прозорості, близько 6 хвилин. Додати яблука, смажити 4 хвилини. Додати оцет, родзинки, імбир, гірчицю і кайенский перець. Ретельно перемішати, накрити кришкою і продовжувати готувати, помішуючи, поки яблука не стануть ніжними, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Подавати свинячі відбивні з яблучною приправою. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Фрукти Блюдо: Соуси/Гарячі страви/Чатни Географія кухні: Країни Європи/Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Побачивши це неймовірне блюдо, Свинячі відбивні з чатні з яблук, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Свинячі відбивні з чатні з яблук вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Свинячі відбивні з чатні з яблук, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 81