Свиняча вирізка в духовціЧас приготування: 50 хв Свиняча вирізка в духовці - це ще одне блюдо, яке я відношу до своїх найкращими рецептами. Готується легко, всього за 50 хвилин, а виходить смачне, красиве, ситне і просто шикарне м'ясну страву. Опис приготування: Свиняча вирізка в духовці - блюдо із серії люкс raquo ;. Зазвичай такі страви подають в ресторанах, але цей нескладний рецепт допоможе вам приготувати його і вдома. Готується блюдо швидко, а виглядає шикарно. Підходить як для звичайного обіду або вечері, так і для святкового. Покроковий рецепт свинячої вирізки в духовці з фото доступно розповість вам, як приготувати досить жорстке м'ясо і перетворити його в соковите, ніжне страву. Удачи в приготуванні! ПС. До речі! Хотіла додати, що свинячу вирізку в духовці потрібно запікати акуратно. Тобто під грати обов'язково підставляйте деко, затягнутий фольгою, щоб заощадити свій час і потім не вимивати від жиру свою духовку. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/День народження/Новий Рік/Великдень/Святковий обід/Романтична вечеря/Сімейна вечеря Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Свиняча вирізка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Свиняча вирізка в духовці Беремо нашу вирізку. Гарненько промиваємо її і просушують паперовим рушником. Якщо є зайвий жир або плівочки - видаляємо їх. Добре солимо наш шматочок м'яса. Обмащуємо соусом песто і викладаємо на решітку. так Так. Запікати будемо на решітці, щоб вирізка вийшла соковитою. Ставимо розігріватися духовку. Картопля гарненько промиваємо, але не чистимо. Розрізаємо на четвертинки складаємо в пакетик. Наливаємо туди масла, додаємо сіль, перець, кмин. Закриваємо і добре трясемо, щоб кожна картопелька опинилася в маслі. Потім картоплю розкладаємо на решітку, поруч з вирізкою. Трохи посолимо її. Відправляємо нашу решітку в духовку запікатися приблизно на 20-30 хвилин (залежить від товщини шматка) при температурі 180 градусів. Потім дістаємо наш шматочок, укриваємо його фольгою і доїм дійти до готовчності. Займе це приблизно 10 хвилин. Далі нарізаємо нашу вирізку. Викладаємо шматочки м'яса і картоплю на тарілочку. Подавати страву раджу зі свіжими овочами і червоним сухим вином. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Свиняча вирізка в духовці в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Свиняча вирізка в духовці - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 220