Свиняча вирізка по-азійськомуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. Опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Свиняча вирізка Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Свиняча вирізка по-азійському 1. Промити і висушити свинячу вирізку. У зачиненій пластиковому пакеті змішати соєвий соус, кунжутне масло, вустершірскій соус, подрібнений часник, коричневий цукор, цибульний порошок, чорний перець і часниковий соус чилі. 2. Закрити пакет і добре потрясти, щоб інгредієнти добре перемішалися. 3. Помістити в пакет свинячу вирізку, спустити повітря, закрити пакет і поставити в холодильник на 6-8 годин. 4. Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити форму для випічки з антипригарним покриттям алюмінієвою фольгою. Використовуючи щипці, викласти свинячу вирізку в форму. Залити маринадом. Випікати протягом 1 години, повертаючи свинину кожні 20 хвилин, поки температура всередині м'яса не досягне 63-66 градусів. Викласти свинину на тарілку, накрити фольгою і дати постояти протягом 15-20 хвилин, поки ви робите соус. 5. Нагріти невелику каструлю на середньому вогні. Додати крохмаль і курячий бульйон, збивати до отримання однорідної маси. Довести до кипіння бульйон в і варити протягом 1-2 хвилин. Зняти з вогню. 6. Нарізати свинину скибочками і викласти на Блюда. Полити зверху соусом, що залишився соус подавати окремо. 7. Прикрасити свинину нарізаною зеленою цибулею. Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Свиняча вирізка по-азійському в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Свиняча вирізка по-азійському, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 53