Свиняча вирізка з чорносливомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий - не лякайтеся ресторанного назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. Опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднується з будь-яким гарніром. Я подаю частіше з рисом. Якщо ви хочете, щоб свиняча вирізка з чорносливом подавалася, як закуска, можете не робити соусу до неї, а просто розрізати на каблучки і скласти в красиву тарілку, прикрасивши зеленню. Приготування свинячої вирізки з чорносливом дуже просте, ви переконаєтеся в цьому. Не потрібно багато часу і сил. Успіхів вам! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/День народження Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Свиняча вирізка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Свиняча вирізка з чорносливом Поваріть чорнослив у воді і коньяку (2 ст. Ложки води і 4 ст. Ложки коньяку). Варіть 5 хвилин. Приготуйте свинячу вирізку. Розріжте її на смужку, якщо це необхідно. Можливо, ваша свиняча вирізка вже досить плоска. Викладіть на неї уздовж смужки по середині чорнослив. Укутайте чорнослив свинячий вирізкою і закріпіть зубочистками. Спочатку свиняча вирізка з чорносливом обсмажується на оливковій олії. З кожного боку по 2-3 хвилини. До золотистого кольору. Загорніть обсмажену свинячу вирізку в фольгу для випікання і запікайте в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 20 хвилин. Поки свиняча вирізка з чорносливом запікається, зробимо соус до неї. Скористайтеся каструлею, в якій ви вже варили чорнослив. Її краще не мити, нехай сік чорносливу все ще буде в ній. Вилийте туди залишився коньяк (4 ст. Ложки) і покладіть 1-2 чорносливу. Потім в каструлю вилийте вершки і соєвий соус. Все добре перемішайте. В окремій чашці розведіть кукурудзяний крохмаль в холодному молоці. Додайте суміш в каструлю, все перемішайте і варіть, поки не закипить. Постійно помішуючи. Наприкінці посоліть і поперчіть за смаком. Готову свинячу вирізку наріжте кільцями. Подавайте з соусом. Смачного. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Свиняча вирізка з чорносливом - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Свиняча вирізка з чорносливом у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 95