Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Яловичина у вині в мультиварки

Яловичина у вині в мультиварки

Яловичина у вині в мультиварки
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварки. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Тушкується в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом.

Опис приготування:
Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварки, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій:
1. Нарізати бекон смужками, печериці - часточками. Дрібно нарізати цибулю, моркву нарізати кружечками. Часник подрібнити.
2. Яловичину нарізати невеликими шматочками (2х2).
3. Включаємо мультиварку в режим Запіканка і підсмажуємо бекон 5 хвилин до золотистої скоринки (кришка мультиварки відкрита). Додати до бекону нарізану цибулю і часник і згасити ще пару хвилин. Потім додати нарізану шматочками яловичину і печериці, все разом підрум'янити 5 хвилин до скориночки, помішуючи.
4. Додаємо червоне вино, морква, трави. Трави додаються цілим пучком. Все посолити. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо на режим Гасіння і готуємо 2 години.

До столу подаємо з гарніром з рису або свіжим салатом з овочів. Смачного!

Призначення: На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Пляшка червоного вина - 750 мілілітрів
  • Цибулина - 1 Штука
  • Бекон або грудинка - 250 Грам
  • часник - 3 зубчики
  • Печериці - 500 Грам
  • Пісна яловичина - 750 Грам
  • Морква - 750 Грам
  • Букет гарні (лавровий лист, петрушка, чебрець) - 1 Штука

Кількість порцій: 5
Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Яловичина у вині в мультиварки, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Яловичина у вині в мультиварки - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству!
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 111   
Схожі рецепти страв з фото:
Яловичина, тушкована у вині
Яловичина в червоному вині
Яловичина з печерицями в мультиварки
Плов з мідіями в мультиварки
Яловичина у вині по-бургундські
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.