Яловичина у вині в мультиваркиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварки. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Тушкується в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом. Опис приготування: Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварки, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій: 1. Нарізати бекон смужками, печериці - часточками. Дрібно нарізати цибулю, моркву нарізати кружечками. Часник подрібнити. 2. Яловичину нарізати невеликими шматочками (2х2). 3. Включаємо мультиварку в режим Запіканка і підсмажуємо бекон 5 хвилин до золотистої скоринки (кришка мультиварки відкрита). Додати до бекону нарізану цибулю і часник і згасити ще пару хвилин. Потім додати нарізану шматочками яловичину і печериці, все разом підрум'янити 5 хвилин до скориночки, помішуючи. 4. Додаємо червоне вино, морква, трави. Трави додаються цілим пучком. Все посолити. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо на режим Гасіння і готуємо 2 години. До столу подаємо з гарніром з рису або свіжим салатом з овочів. Смачного! Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Яловичина у вині в мультиварки, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Яловичина у вині в мультиварки - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 111