Тірольський грестльЧас приготування: 30 хв Вашій увазі пропонується класичний рецепт тірольського грестль, - дуже ситного і соковитого страви, яке надовго стане вашим улюбленим сніданком, якщо ви любите м'ясо, картоплю і яйця! Опис приготування: Такий рецепт приготування тірольського грестль дуже подобається нашим людям, і особливо - чоловікам, адже по суті, ніякої екзотики тут немає, - всі продукти доступні, і ми і без того мало не кожен день їмо картоплю з смаженою цибулькою. Але самі розумієте, - подати на сніданок картоплю з яйцем, і тирольский грестль в домашніх умовах, - дві великі різниці. Так що тепер і ви знаєте, як зробити тирольский грестль, користуйтеся! :) Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Австрійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Тірольський грестль 1. Картоплю миємо і відправляємо варитися в мундирах raquo ;. 2. Цибулю дрібно шаткуємо, або подрібнюємо в блендері. 3. Бекон або шпик нарізаємо кубиками 4. Ковбасу варену теж ріжемо дрібними кубиками. 5. Окремо підсмажуємо яєчню, по одному яйцю на персону. 6. Картопля з цибулею, беконом і ковбасою обсмажуємо в сковороді до рум'яної скоринки, а потім зверху акуратно викладаємо яєчню. Посипаємо зеленню, солимо і перчимо. Готово! Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Тірольський грестль. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Тірольський грестль, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Тірольський грестль у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 126