Шашлик зі свинини з апельсинами і чебрецемЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсинами і чебрецем. Свинину ви можете замінити куркою або ягням. Якщо ви використовуєте дерев'яні шампури, замочіть їх у воді на 30 хвилин перед використанням. Опис приготування: Збити разом апельсиновий сік, цедру, часник, чебрець, гірчицю, 1 чайна ложка солі і 1/2 чайної ложки перцю у великій мисці. Збиваючи постійно, влити олію. Додати свинину і перемішати. Накрити миску чаші пластиковою плівкою і маринувати 20 хвилин при кімнатній температурі Нагріти гриль до середньої температури. Нанизати на кожен з 4 шампурів 5-6 кубиків свинини, приправити сіллю і перцем. Смажити шашлик до готовності, час від часу перевертаючи, близько 12 хвилин. Прикрасити готовий шашлик гілочками чебрецю і подавати з скибочками апельсина. Призначення: На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Географія кухні: Країни Європи/Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Шашлик зі свинини з апельсинами і чебрецем, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Шашлик зі свинини з апельсинами і чебрецем - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 108