Шашлик на сковороді з яловичиниЧас приготування: 3 ч. 0 хв Навіть у найгіршу погоду можна влаштувати відмінну вечірку, не гірше, ніж на відкритому повітрі. Все що вам для цього потрібно - весела компанія і цей простий рецепт шашлику на сковороді з яловичини. Опис приготування: Багато хто говорить, що справжній шашлик можна приготувати тільки на вугіллі, де-небудь біля річки, а інші варіанти його приготування не йдуть ні в яке порівняння з таким шашликом. Я думаю, вся справа тут у тому, що вони просто ніколи не пробували зробити шашлик в домашніх умовах. А ось я досить часто готую таку страву для своїх домашніх, наприклад, взимку або в погану погоду, і з радістю поділюся з вами рецептом приготування шашлику на сковороді з яловичини. Може, у нього і немає особливого запаху і смаку, який буває у їжі зробленої на кутах, але все ж це дуже і дуже смачна страва, яке обов'язково вам сподобається і підніме всім настрій. От уявіть, за вікном сніг іде чи дощ ллє, а у вас на столі парує ароматний шашлик, здорово, чи не так. Так що, коли вам захочеться порадувати себе справжнім літнім блюдом в негоду, то згадайте про цей простий рецепт шашлику на сковороді з яловичини і порадуйте себе і своїх близьких відмінним частуванням. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Шашлик на сковороді з яловичини Промиваємо яловичину і нарізаємо її на невеликі шматочки (як для звичайного шашлику). Потім чистимо і нарізаємо кубиками ріпчасту цибулю, додаємо до м'яса. Перчимо все і гарненько перемішуємо. Поливаємо м'ясо з цибулею соком половинки лимона. Якщо кісточки впадуть в тарілку до м'яса, то їх потрібно дістати, інакше яловичина буде гірчити. Ще раз все перемішуємо, накриваємо тарілку кришкою і ставимо на 1-2 години холодильник, можна маринувати і довше. Коли м'ясо промаринуется, його необхідно нанизати на дерев'яні шпажки. Обсмажувати такий шашлик можна, як на сковороді-гриль, так і на звичайній сковороді. Отже, наливаємо на сковороду трохи олії і ставимо її на вогонь. Обсмажуємо м'ясо з усіх боків до готовності, зазвичай на це вистачає 15-20 хвилин. Ви можете посолити шашлик безпосередньо перед обжаркой або, коли він буде готовий, різниці особливої ??немає. Викладаємо готовий шашлик на тарілку і подаємо зі свіжими овочами та вашим улюбленим соусом. Смачного! Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Шашлик на сковороді з яловичини своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Шашлик на сковороді з яловичини прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 118