Кофта-кебаб у лавашіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Кофта-кебаб у лаваші - це суміш фаршу, овочів і спецій? загорнуті в лаваш. Зовні кофта-кебаб дуже схожі на млинці. Готуємо кебаби і загортаємо в лаваш з овочами. Смачно, просто смакота! Опис приготування: Фарш для кофта-кебаб у лаваші потрібно добре вимішати, щоб він не розвалювався на паличках. А самі палички не забудьте замочити у воді на 15 хвилин перед використанням. Кофта-кебаб у лаваші обов'язково подайте з соусом. Можна, наприклад, змішати йогурт з тахині або аджику. А краще запропонувати кілька різних соусів. У лаваш крім кебаба загорніть ще й листя салату. Якщо відразу не з'їсте гарячими кофта-кебаб у лаваші, то обов'язково підігрійте його на грилі. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Кофта-кебаб в лаваші Підготувати продукти. М'ясо, овочі і трави перекрутите через м'ясорубку. Завантажте всі в комбайн, додайте спеції і добре перемішайте. Сформуйте кебаби на паличках для гриля. Запечіть м'ясо на грилі. Готові кебаби загорніть в лаваш. Смачного! Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Кофта-кебаб в лаваші. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Кофта-кебаб в лаваші. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 163