Біфштекс з кров'юЧас приготування: 20 хв Біфштекс з кров'ю треба смажити на швидкому вогні. М'ясо перед смаженням повинно бути сухим, щоб воно не парілось і не тушкувалось. Кажуть, біфштекс з кров'ю - справжній афродизіак. Спробуйте і переконайтеся! Опис приготування: Як приготувати біфштекс з кров'ю? 1. М'ясо ретельно промийте холодною водою, просушіть паперовою серветкою. Ріжте на шматки, товщиною по 3 см, поперек волокон. 2. Кожен шматок яловичини натріть сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Якщо м'ясо свіже, його відбивати не треба, в іншому випадку, м'ясо злегка відбийте. 3. У сковороді розігрійте олію. Воно повинно бути сильно розігріте на високому вогні. 4. Біфштекси обсмажуйте на розжареній олії з кожного боку по 3-4 хвилини. Перевертаючи м'ясо на іншу сторону, не пробивайте в ньому. Треба, щоб сік залишався всередині. У готового м'яса з'явиться золотисто-коричнева скоринка. 5. За хвилинку до готовності біфштекса з кров'ю покладіть на нього шматочок вершкового масла. 6. Готовий біфштекс викладіть на денце, хай полежить хвилин 8-10. 7. За цей час подрібніть петрушку і посипте біфштекс, якщо бажаєте. 8. Перед подачею біфштекс проколіть або наріжте. Біфштекс з кров'ю готовий! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Біфштекс Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Біфштекс з кров'ю - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Біфштекс з кров'ю в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 35