Компот з бузини
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 58 хв Компот з бузини на зиму має безліч корисних властивостей. Взагалі, бузина дуже цікава ягода, яка може бути небезпечна і корисна людині. Головне приготувати все правильно. Опис приготування: Для того щоб приготувати компот з бузини на зиму на трилітрову банку необхідно взяти 1 кг чорної бузини, очистити від плодоніжок і укласти в каструлю, додати інших фруктів або ягід. За смаком ... Це можуть бути яблука, груші, сливи як окремо, так і в міксі (так само 1 кг фруктів і ягід). Уклавши в каструлю 2 кг плодів - тушкувати на повільному вогні близько 5-10 хвилин, злегка давлячи ягоди, щоб ті давали сік. Помішувати. Далі розкласти вміст каструлі по гарячим, пастеризованим банкам і залити гарячим цукровим сиропом, закатати і знову пастеризувати. Бажаю удачі! Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Бузина Блюдо: Напої/Компоти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-9 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Компот з бузини самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Компот з бузини. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 343