Компот зі сливи на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Компот зі сливи на зиму на трилітрову банку можна варити з будь-яких слив: жовтих, червоних, синіх. І кожна баночка буде відрізнятися кольором і смаком. Можете змінювати кількість цукру за своїм смаком. Опис приготування: Компот зі сливи на зиму на трилітрову банку готується нескладно, загалом, за класичною технологією. Головне - взяти смачні сливи, тверді, целенькие. Можна кісточки витягти і сливи розрізати навпіл. Для мене найсмачніший компот - з синіх слив. У дитинстві, у бабусі на Кубані було розкішне дерево з дрібними круглими сливами. М'якоть усередині була майже чорна, смак кисло-солодкий, а компот виходив божественний - ароматний, насиченого червоного кольору. Скільки всього смачного було в дитинстві! :) Не забувайте про це і готуйте своїм дітям смачні компоти! Успіхів! Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Напої/Компоти Інгредієнти:
Кількість порцій: 15 Як приготувати Компот зі сливи на зиму Зливи помити. У добре помиті банки покласти сливи. Зливи залити окропом, настоювати 15 хвилин. Злити воду з банок в каструлю. У сироп додати цукор, кип'ятити до розчинення цукру. Зливи залити сиропом, долити окропом до горлечка банки Закатати банку пастеризованої кришкою, перевернути і укутати до повного охолодження. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Компот зі сливи на зиму, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Компот зі сливи на зиму - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 277