Квас з дріжджів і цукруЧас приготування: 12 год. 0 хв Простий рецепт приготування квасу з дріжджів і цукру знадобиться вам в літній період, коли так хочеться випити чогось холодного і смачного. Напій буде готовий вже через 10-12 годин. Опис приготування: Перед вами - простий рецепт приготування квасу з дріжджів і цукру. Після приготування першої порції квасу, у вас залишиться закваска. Її не потрібно викидати - вона стане основою для наступного квасу. Просто додайте до неї частину сухарів, трохи цукру і залийте все окропом. І вже через 12 годин буде готова друга порція смачного квасу! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Квас з дріжджів і цукру Хліб поріжте скибочками і підсушіть в духовці. Потім сухарі потрібно подрібнити, наприклад блендером. Воду для квасу використовуйте фільтровану, прокип'ятіть її 2 хвилини. Викладіть сухарі в каструлю і залийте окропом, дайте постояти 4 години (іноді перемішуючи). Дріжджі, попередньо розведіть у теплій воді, а потім додайте разом з цукром в каструлю. Наполягайте 12 годин на теплому місці. Квас процідіть і вилийте в баночки, закривши кришками (можна додати пару часточок лимона і родзинки). Зберігайте в холодильнику. Смачного! Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Квас з дріжджів і цукру гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Квас з дріжджів і цукру - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 617