Кисіль з полуниціЧас приготування: 20 хв Полуничний кисіль - це не тільки смачні ласощі, але ще й дуже корисне як для дорослих, так і для дітей. А приготувати його не складе особливих труднощів. Опис приготування: Для приготування киселю вибирайте стиглі і солодкі ягоди полуниці, тоді кисіль вийде дуже ароматним, насиченим і смачним. Полуничний кисіль можна подавати як гарячим, так і холодним. За цим рецептом ви також можете приготувати кисіль з інших ягід, наприклад, вишні, смородини, малини і т.д. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Полуниця Блюдо: Напої/Фруктові/Киселі Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Кисіль з полуниці 1. Поставити на вогонь каструлю з водою. Додати ягоди полуниці і довести до кипіння. 2. Як тільки вода закипить, змішати цукор, воду і крохмаль. 3. Влити отриману суміш у каструлю з полуницею. 4. Варити 3 хвилини, довівши до кипіння. Остудити кисіль, розлити по келихах і подавати. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Кисіль з полуниці самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Кисіль з полуниці. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 67