Квас з пшениціЧас приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв Квас з пшениці оберігає нас від всіляких болячок, всіляко підтримуючи наш імунітет. Пропоную приготувати цей здоровий напій в домашніх умовах, нічого складного, повірте. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з пшениці. Квас є дуже корисним напоєм, добре втамовує спрагу, нормалізує обмін речовин і зміцнює серце і судини людини. Дуже рекомендую приготувати, саме пшеничний - він особливо корисний. Напій зберігайте в холодильнику. Вдалого приготування і гарного вам дня! Призначення: Для дітей/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Крупи/Пшоно і пшениця Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Квас з пшениці Пшоно помістіть в банку і залийте холодною фільтрованої водою і залиште на добу. Коли пшоно проросте - промиваємо його. І знову заливаємо водою. Через 12 годин на поверхні з'являться бульбашки. Зливаємо ферментовану водичку в ємність, додаємо цукор і сік, а також жменю сухофруктів. Через 8-12 годин квас готовий! Пийте на здоров'я! Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Квас з пшениці в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Квас з пшениці - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Квас з пшениці, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 105