Кисіль зі свіжої вишніЧас приготування: 20 хв Кисіль - старовинне слов'янське блюдо. Вишневий кисіль - улюблені ласощі мого дитинства. Зараз киселі незаслужено забуті. І зовсім даремно! Кисіль можна робити зі свіжої та замороженої вишні. Опис приготування: Вишневий кисіль п'ють охолодженим. Від кількості крохмалю залежить його консистенція. Він може бути і ріденьким, і густим, як вам більше подобається. Також можна прибрати вишні, особливо якщо ви будете використовувати вишні з кісточками. Щоб кисіль вийшов без грудок, добре розчиніть крохмаль у воді і влийте з каструлю тонкою цівкою, постійно помішуючи. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Вишня/Ягоди Блюдо: Напої/Киселі Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Кисіль зі свіжої вишні Підготувати продукти. Варіть вишні 10 хвилин, потім додайте цукор. Розведіть крохмаль в 1/4 склянці холодної води і влийте в каструлю. Додайте лимонний сік. Смачного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Кисіль зі свіжої вишні в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Кисіль зі свіжої вишні, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 39