Закуска із сьомги в чаркахЧас приготування: 10 хв Закуска із сьомги в чарках - прекрасне доповнення до міцних напоїв. Добре така закуска виглядає на столі, зручна вона і для фуршету. Знадобляться ложечки, вміщаються в чарочки і хліб. На здоров'я! Опис приготування: Кількість вказано для 8-ми горілчаних чарочок. Отже, як приготувати закуску з сьомги в чарках? 1. Сьомгу подрібніть. 2. Лук промийте, просушіть і також дрібно наріжте. 3. В окремій мисочці змішайте сир (або сир Рікотта), сметану, додайте пару крапель лимонного соку або соку лайма. Сюди ж додайте мелений чорний перець, трохи подрібненої цибулі і, якщо бажаєте, подрібнений кріп. Перемішайте. 4. В соус додайте трохи приготовленої сьомги, перемішайте. 5. У чарочки викладіть шар з нарізаною сьомги, в центрі - соус зі сметани і сиру, потім - знову сьомга. 6. Охолодіть закуску в холодильнику і подавайте. Закуска із сьомги в чарках готова! Прикрасьте нарізаною цибулею і кружечком лимона і подавайте. Смачного! Призначення: На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Закуска із сьомги в чарках в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Закуска із сьомги в чарках, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 35