Квас з бузиниЧас приготування: 3 днів. 4 ч. 0 хв Цей незвичайний рецепт приготування квасу вас точно приємно здивує! Квас готується з суцвіть бузини, має гарний колір, а на смак чимось нагадує ігристе шампанське! Опис приготування: Простий рецепт приготування квасу з бузини - до ваших послуг. Цей квас готується протягом чотирьох днів. Бузина настоюється в сиропі з цукру і лимонної кислоти. Коли квас настоїться, в нього додають м'яту і розливають по пляшках. Зберігається напій в холодильнику і п'ється холодним. Удачі! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Квас з бузини Бузину ретельно перебираємо, там можуть бути жучки-павучки. Мити бузину не потрібно. У каструлю налийте 4 літри води, додайте лимонну кислоту і цукор. Доведіть до кипіння, а потім охолодіть. У остиглий сироп опустіть бузину, притисніть рукою, щоб опустити повністю. Зверху накриваємо кришкою. Чотири дні наполягаємо, час від часу перемішуючи. Через чотири дні, квас процідіть і розлийте по пляшках, додавши м'яту. Охолодіть в холодильнику і насолоджуйтеся! Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Квас з бузини будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Квас з бузини - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Квас з бузини все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 343