Марокканський чайЧас приготування: 15 хв Рецепт приготування зеленого чаю по-марокканські з додаванням м'яти і цукру. Опис приготування: Відокремте м'ятні листочки від гілочок, промийте їх, а потім покладіть в чайник, досипати туди цукор. В іншій же чайник надішліть зелений чай. В ту посудину, в якій покоїться м'ята, залийте окріп (250 г). Решта? води залийте в зелений чай, після чого дайте настоятися протягом 3 хвилин. Перелийте рідину з другої посудини в першу, скориставшись ситом, після чого перемішайте обидва інгредієнта. Перед тим, як подавати, в кожну склянку кладеться гілочка м'яти, і тільки потім заливається гарячий чай. Для різноманітності можна розбавити напій цукром-рафінадом, або ж медом. Влітку марокканський чай прекрасно йде в холодному вигляді. Блюдо: Напої Географія кухні: Африканська/Арабська/Марокканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Марокканський чай. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Марокканський чай - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 169