Гаряче вино (глінтвейн)Час приготування: 1 ч. 10 хв У холодну погоду завжди зігріє кухлик гарячого вина! Призначення: На святковий стіл Блюдо: Напої/Алкогольні/Домашнє вино Географія кухні: Країни Європи/Німецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Гаряче вино (глінтвейн) Залити 1 л червоного вина в каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Розрізати фрукти навпіл, відкласти половину грейпфрута і апельсина, з інших віджати сік. Нарізати інші половинки на великі шматочки. Вино має покипіти 2-3 хвилини. Потім налити фруктовий сік у вино. Додати 1 пакетик ванільного цукру, 5 столових ложок цукрової пудри і 1 щіпку кориці, добре перемішати. Додати шматочки фруктів, зменшити вогонь і залишити кип'ятити на повільному вогні не менше однієї години. Подавати в кухликах, з шматочками фруктів. Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Гаряче вино (глінтвейн) в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Гаряче вино (глінтвейн), сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 52