Ірландський крем-лікерЧас приготування: 15 хв Рецепт приготування домашнього ірландського лікеру зі згущеного молока, віскі, вершків, кави, какао, кориці і ванільного екстракту. Опис приготування: Замість того, щоб йти в магазин, щоб купити Bailey's, спробуйте приготувати власний вершковий лікер. Це не так складно, як вам може здатися! Можливо, вам більше ніколи не захочеться повертатися за ним в магазин. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти Блюдо: Напої/Алкогольні/Лікери Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Ірландський крем-лікер 1. У невеликій мисці змішати розчинна кава, какао порошок, корицю, цукрову пудру і 3 столові ложки жирних вершків. Розмішати до повного розчинення і відкласти суміш в сторону. 2. Перемішати всі інгредієнти у великій мисці, потім додати до кавової суміші. Використовуйте погружной блендер, щоб перемішати всі інгредієнти разом протягом 20-30 секунд, поки ваша суміш не стане однорідною. Якщо у вас немає погружного блендера, використовуйте звичайний блендер або кухонний комбайн. 3. Перелити лікер в герметичні контейнери. Дати напою постояти ніч, щоб всі аромати ретельно перемішалися. 4. Гарненько струсніть напій перед використанням і насолоджуйтеся домашнім ірландським крем-лікером протягом 2 місяців. Зберігати лікер в холодильнику. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Ірландський крем-лікер будинки. У вас напевно вийде смачний Ірландський крем-лікер raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Ірландський крем-лікер в домашніх умовах. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 66