Картопля в мундирі, запечений в духовціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Відмінна закуска або гарнір виходить з картоплі в мундирі, запеченого в духовці. Блюдо дуже апетитно виглядає! Підійде такий універсальний гарнір і для святкового столу. І бруднитися не треба! Опис приготування: Як приготувати картоплю в мундирі, запечений в духовці? 1. Картопля промийте, використовуючи жорстку щітку. Розріжте навпіл. Якщо картоплини великі, поріжте четвертинками. 2. Часник очистіть і пропустіть через прес. 3. Підготовлений картопля викладіть в миску, яка закривається кришкою. Підійде пластмасова миска для зберігання харчових продуктів. 4. Змішайте оливкова олія, часник, сіль, перець і чебрець. Додайте до картоплі в миску. 5. Миску закрийте кришкою і енергійно потрясіть. Шматочки картоплі покриються маслом, часником і спеціями. 6. На деко постеліть папір для випічки, викладіть на нього картоплю. 7. Випікайте картоплю в мундирі в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 35-40 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб картопля була м'якою і золотистою. Готову картоплю в мундирі, запечений в духовці, прикрасьте тертим пармезаном і зеленню. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарніри Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Картопля в мундирі, запечений в духовці своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Картопля в мундирі, запечений в духовці прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 393