Журавлина з цукром на зиму![]() Час приготування: 30 хв Простий рецепт журавлини з цукром на зиму - до ваших послуг. Кислуватий і шалено корисна ягода збереже максимум корисних властивостей при мінімальній обробці і збережеться до зими. Спробуйте! Опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати журавлину з цукром на зиму, то відразу скажу, що готуючи за цим рецептом ви отримаєте ягоди майже в первозданному вигляді, тобто такими ж терпкуватий на смак. Тому якщо ви хочете використовувати таку заготовку в якості класичного варення, - можете додати цукру побільше, на ваш смак :) Рецепт: 1. Отже, ягоди ретельно переберемо, помиємо і позбудемося налиплих листочків, гілочок і іншого сміття. 2. Залишимо ягоди просушитися на рушник, а тим часом простерілізуем баночки, в яких потім буде наша журавлина. 3. Коли ягоди просохнуть, - в одній глибокій мисці, яка не піддається окисленню, змішуємо журавлину з цукровим піском, і ретельно тиснемо ягідки товкачем. Втім, якщо ви любите цілі ягідки, невелика кількість оних можна залишити недоторканими :) 4. Залишаємо нашу суміш настоятися деякий час. 5. Як тільки цукор остаточно розчиниться і суміш стане однорідною, - ще раз перемішаємо і розкладемо по нашим стерилізованим чистим баночках, і закриємо прокип'яченими кришками. Ось і все! Зберігати таку заготовку краще в холодильнику, а додавати до страв у невеликих кількостях - адже журавлина має дуже насиченим смаком, не забувайте :) Сподіваюся, цей рецепт приготування журавлини з цукром на зиму виправдає всі ваші очікування, і навіть перевершить їх! Основний інгредієнт: Ягоди/Журавлина Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Журавлина з цукром на зиму будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Журавлина з цукром на зиму - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Журавлина з цукром на зиму все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 107