Ковбаска &Mінутка& з печиваЧас приготування: 25 хв Для приготування такої ковбаски нам не знадобиться нічого особливого, тільки печиво, молоко, вершкове масло, цукор і трохи какао, ну і, звичайно ж, пару хвилин часу, ось такий простий рецепт. Опис приготування: Я вже не знаю, чи готувала вам мама таке частування, а от у мене в дитинстві це був самий улюблений десерт, тому мамі доводилося робити ковбаску Mінутка з печива в домашніх умовах досить часто. Я і зараз з радістю ласую таким частуванням, адже приготувати його своїми руками можна за лічені хвилини, а практично всі необхідні інгредієнти вже лежать в холодильнику. Так що якщо ви ніколи не пробували цю смакоту, то зараз я детально розповім вам, як приготувати ковбаску Mінутка з печива. Обов'язково зробіть її і, повірте мені, ви не пошкодуєте про витрачений час, а якщо у вас є дітки, то для них кращого частування точно не знайти. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок/На десерт/На швидку руку Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-12 Як приготувати Ковбаска Mінутка з печива Для початку нам потрібно подрібнити печиво, найпростіше це зробити за допомогою блендера або м'ясорубки. Тепер в мисочці змішуємо какао і цукор, в невелику каструльку викладаємо вершкове масло і розтоплюємо його, додаємо в масло суміш цукру і какао. Нагріваємо масу, поки гранули цукру повністю не розчиняться, потім переливаємо її в миску з подрібненим печивом і ретельно все перемішуємо. З приготовленої суміші формуємо кілька невеликих ковбасок і обертаємо їх харчовою плівкою. Ось ковбаска і готова, нам залишається тільки відправити її в холодильник, щоб вона застигла. Через пару годинок дістаємо ковбаску з холодильника, нарізаємо її на невеликі скибочки і приступаємо до чаювання. Приємного всім апетиту! Ви напевно не з чуток знаєте, що Ковбаска Mінутка з печива - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Ковбаска Mінутка з печива в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 128