Вершковий кремЧас приготування: 9 хв Вершковий крем можна використовувати як начинку для торта або як десерт. Невигадливий вершковий крем готується дуже просто за кілька хвилин. Опис приготування: Приготування: У мисці збити яйця з цукром за допомогою міксера. Додати розм'якшене вершкове масло і збивати до отримання кремоподібної консистенції. Чи не збивати крем занадто довго, інакше масло може перетворитися в грудки. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Молочні продукти/Масло Блюдо: Десерти/Крем Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Вершковий крем на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Вершковий крем - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 72