Пшоняна каша з гарбузом![]() Час приготування: 50 хв Рецепт каша пшоняна в горщику - приготування каші з пшоняної крупи з гарбузом запеченої в духовці. Опис приготування: Очищений гарбуз нарізати невеликими кубиками. Промити пшоно в теплій воді. У середній каструлі довести молоко до кипіння. Додати нарізаний гарбуз і варити близько 5 мінут.Добавіть пшоно, злегка посолити, накрити кришкою і варити на середньому вогні, близько 10 хвилин. Розігріти духовку до 180 градусів. Розкласти кашу по горщикам. У кожен горщик покласти зверху невеликий шматочок вершкового масла. Накрити горщики кришкою, поставити в духовку і запікати протягом 30-35 хвилин. Коли пшоняна каша готова, можна додати в неї цукор, родзинки, курагу, чорнослив або цукати за бажанням. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Молочні продукти/Крупи/Пшоно і пшениця Блюдо: Каші Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Пшоняна каша з гарбузом, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Пшоняна каша з гарбузом - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 143