Турецькі коржіЧас приготування: 2 ч. 0 хв У Туреччині такі коржі печуть прямо на вулицях місцеві жінки. Пропоную і вам класичний рецепт турецьких коржів. Опис приготування: Побалуйте близьких і здивуєте гостей смачними турецькими коржиками, приготовленими за традиційною рецептурою. Гарантую, ваше кулінарне творіння гідно оцінять. Основний інгредієнт: Борошно і тісто Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Турецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Турецькі коржі 1. Щоб приготувати турецькі коржі в домашніх умовах, потрібно зовсім небагато часу. Для початку зробіть тісто: змішайте борошно з сіллю і влийте воду, після чого замісіть пружне тісто. Зверніть увагу, що воно має бути досить еластичним, щоб добре розкочувалося і не рвалося. 2. Обсмажте фарш з цибулею, додавши туди часник і томатну пасту. У той час, поки готується м'ясо, зробіть сирну начинку, потерши його на тертці і додавши зелень. 3. Готове тісто розділити на 6 частин, кожну з яких розкачайте як можна тонше. В середину викладіть начинку і загорніть лаваш конвертиком. Обсмажте його на розігрітій сковороді з двох сторін, після чого змастіть вершковим маслом. 4. Ось такі гарні вони виходять в розрізі. Раджу всім готувати для різноманітності раціону. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Турецькі коржі. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Турецькі коржі у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 131