Тірамісу з малиноюЧас приготування: 0 хв Рецепт італійського багатошарового десерту, назва якого дослівно перекладається як вознеси мене raquo ;. Опис приготування: Арахісове масло збиваємо з вершковим сиром. Додаємо цукрову пудру, ванілін і? склянки вершків. Продовжуємо збивати до однорідної повітряної маси (3-4 хвилини). Додайте іншу половину вершків і збийте знову близько 2 хвилини до кремового стану. Потім беремо джем і збиваємо його з 1/3 склянки води в мисочці. Маса може вийти трохи рідкої, але це не зашкодить торту. Викладаємо 3 столових ложки джему на дно довгастої форми для випічки хліба. Закриваємо джем половиною всього наявного печива. Змащуємо зверху печиво іншим джемом. Потім викладаємо половину збитою маси поверх печива і джему. Додаємо 2 склянки ягід і знову укладаємо шар з печива. Останній раз намазуємо на печиво джем і викладаємо залишився збитий крем. Закриваємо форму з тірамісу харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пів дня (8-10 годин). Після вилучення з холодильника, знімаємо плівку, викладаємо шар з ягід, прикрашаємо тертим шоколадом або цукровою пудрою. Смачного! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Малина Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Тірамісу з малиною - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Тірамісу з малиною в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 41