Фрукти в желеЧас приготування: 25 хв Рецепт легкого та смачного десерту з заморожений фруктів з вершками. Опис приготування: Всі фрукти, які Ви приготували (апельсини, мандарини, груші) помийте, ретельно очистіть від шкірки і наріжте невеликими квадратними скибочками. Візьміть форму висотою близько 10-12 сантиметрів, укладіть по всьому периметру фруктами, а потім залийте готовим яблучним желе і поставте в холодильник до повного застигання. Перед подачею десерту, викладіть його на піднос або блюдо, на кілька секунд опустивши форму в гарячу воду, щоб желе відстало від стінок, і переверніть. Прикрасьте збитими вершками і шматочками ківі. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти Блюдо: Десерти/Желе Географія кухні: Країни Європи Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Побачивши це неймовірне блюдо, Фрукти в желе, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Фрукти в желе вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Фрукти в желе, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 64