Великдень з фісташкамиЧас приготування: 13 ч. 0 хв Великдень з фісташками має свій, ні з чим незрівняний смак. Фісташки надають пасці властиву їм солодкість. Така паска готується просто. Поряд з фісташками, можна додати цукати, якщо бажаєте. Опис приготування: Інгредієнти рецепта розраховані на дві невеликі паски. Отже, як приготувати паску з фісташками? 1. Сир збийте міксером з розм'якшеним вершковим маслом. Повинна вийти однорідна консистенція без грудочок. 2. У каструлю вбийте яйця, додайте цукор. Збийте яйця з цукром до однорідної білої маси. 4. Тужа ж додайте нежирні вершки. 5. Всипте ванілін або ванільний цукор (2 чайні ложки), добре перемішайте або збийте. До слова сказати, міксер полегшує завдання. 6. Поставте каструлю з сумішшю на середній вогонь, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Після закипання варіть масу 5 хвилин, помішуючи, потім зніміть з вогню і остудіть. Можна поставити в миску з холодною водою. 7. У сирно-масляну масу додайте яєчну суміш, перемішайте. 8. Додайте очищені прожарені фісташки і знову перемішайте. 9. Новий квітковий горщик або пасочницу застелите марлею, складеною в 2-3 шари. 10. Викладіть тісто в приготовлену ємність. 11. Краї марлі загорніть до центру. Зверху покладіть досочки, донцеві і надавіть пресом. Поставте паску в холодильник на 10-12 годин. 12. Вранці зніміть прес і дінці, переверніть паску на тарілку. Великдень з фісташками готова! Приємного апетиту! Призначення: На святковий стіл/Великдень Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Горіхи/Фісташки Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 За цим рецептом приготувати Пасха з фісташками дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Пасха з фісташками просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 50