Помадка для паскиЧас приготування: 10 хв Помадка для паски готується на основі цукрової пудри. Зробити її дуже просто. Після нанесення помадки на паску, його можна присипати кондитерської посипкою, подрібненими горіхами, цукатами, шоколадом. Опис приготування: Як приготувати помадку для паски? 1. Спочатку треба приготувати паску. Запечені паску виберіть з форми і остудіть. Поставте на грати, а грати - на велике блюдо або стару газету. Помадка може стікати. 2. Отже, цукрову пудру треба розвести лимонним соком до бажаної консистенції. Якщо помадка вийшла дуже густий, додайте трохи теплої кип'яченої води. Якщо ж помадка - занадто рідка, то треба додати ще цукрової пудри. 3. Збийте масу віночком. 4. Поливайте паску помадкою, тонкою цівкою. Нехай помадка ллється по краях, утворюючи химерні форми. 5. Залиште паску до застигання помадки. Смачного! Призначення: На святковий стіл/Великдень Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Помадка для паски - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Помадка для паски в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 51