Гарбуз медова на паруЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування шматочків гарбуза з медом і імбиром. Опис приготування: Медова гарбуз на пару - легкий і корисний десерт. Приготування: У каструлі довести воду до кипіння. Викласти в каструлю гарбуз, варити 2,5 хвилини без кришки. Перевернути гарбуз і варити ще 2,5 хвилини. Злити воду і дати гарбузі охолонути. Очистити гарбуз від шкірки, видалити насіння і нарізати кубиками розміром 2-2,5 см. Перемішати в мисці гарбуз, оливкова олія, нарізаний імбир, мед і сіль. Готувати в пароварці протягом 15 хвилин. Викласти гарбуз на велике блюдо і відразу подавати. Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Десерти/Страви на пару Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Гарбуз медова на пару, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Гарбуз медова на пару. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 168