Крем сирно-вершковийЧас приготування: 1 ч. 0 хв Хто з нас не любить випити чашечку кави з тортиком? І для цього зовсім не обов'язково йти в магазин, адже такі ласощі можна приготувати вдома. У мене якраз є для вас відмінний рецепт крему! Опис приготування: Цей рецепт приготування крему сирно-вершкового підійде для тих, кому звичайний вершковий крем здається надто жирним і маслянистим. І особисто я використовую його найчастіше, особливо для бісквітного тіста або для тортиків з додаванням свіжих фруктів. Він виходить досить легкий і повітряний, тому такий крем відмінно підходить практично до всіх кондитерським виробам. Взагалі, цей простий рецепт крему сирно-вершкового дуже зручний, до того ж на його приготування йде мінімум часу і сил. Єдине, що вам слід зробити, так це поставити вже готовий торт з ним або тістечка на час в холодильник, щоб крем схопився, адже в нього ми додамо желатин для густоти. Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Сливки Блюдо: Десерти/Крем Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Крем сирно-вершковий Насамперед слід замочити желатин в холодній воді. Поки желатин розмокає, ми займемося іншими інгредієнтами. Для початку перетираємо сир через сито, щоб крем був повітряний і однорідний. У сирну масу додаємо половину від усього цукру (40-50 грам). Ретельно все перемішуємо. Десь через півгодинки після замочування желатину його необхідно нагріти на водяній бані до повного розчинення гранул. Не кип'ятити! Коли желатин охолоне, перекладаємо його до сиру і перемішуємо все. В окремий посуд наливаємо вершки, додаємо цукор, що залишився і збиваємо все до густої піни. Невеликими порціями перекладаємо збиті вершки в сирну масу і ретельно все перемішуємо. Наш крем готовий і, якщо ви все правильно зробили, він вийде неймовірно смачним, повітряним і ніжним. Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Крем сирно-вершковий в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Крем сирно-вершковий, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 406