Пюре з яйцемЧас приготування: 40 хв Нещодавно я випробував новий спосіб приготування пюре з яйцем. Це корисне блюдо, яке можна подавати як гарнір або другого. Ситно, просто і смачно. Спробуйте! Опис приготування: Щоб приготувати пюре з яйцем в домашніх умовах, потрібно скористатися блендером, якщо ви не хочете подрібнювати картопля вручну. Можна додавати в пюре молоко або ж обійтися без нього. Справа в тому, що молоко позитивно позначається на смаку страви. Також картоплю можна варити безпосередньо в молоці. Тобто, в процесі варіння, додаємо в каструлю з картоплею молоко. Яйце можна додавати як варене, так і не варене. Різниця буде в смаку і в тому, що варене яйце треба буде подрібнювати разом з картоплею. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Пюре Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Пюре з яйцем Чистимо картоплю і варимо його до готовності. Доводимо до кипіння молоко в окремій каструлі. У готову картоплю додаємо масло. Розмішуємо все або в блендері, або вручну. Додаємо в миску з картоплею молоко і збите яйце. Все ретельно перемішуємо до однорідності. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Пюре з яйцем самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Пюре з яйцем. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 214