Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Судак у фользі

Судак у фользі

Судак у фользі
Час приготування: 50 хв
Відмінний спосіб приготувати смачну запечену рибку. М'ясо виходить ніжним і ситним, добре просочується ароматними спеціями і легко запікається. Приготуйте судака у фользі!

Опис приготування:
Сьогодні я вам розповім простий рецепт приготування судака у фользі. Таким способом можна запекти будь-яку рибу. Ми ж, будемо запікати одного великого судака. Як гарнір до риби, прекрасно підійде відварну картоплю або рис. Свіжа зелень, так само доведеться до двору. Завдяки пошаговому рецептом з фотографіями, вам буде легше розібратися, як зробити судака у фользі в домашніх умовах. Приступимо.

Призначення: На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Судак
Блюдо: Страви у фользі

Інгредієнти:
  • Судак - 1 Штука
  • Петрушка - 4 Штуки (гілочки)
  • Лимон - 1 Штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Помідори - 2 Штуки
  • Гірчиця - 3 чайні ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком

Кількість порцій: 3

Як приготувати Судак у фользі
Судак у фользі Судака промиваємо і чистимо. Ножем робимо поперечні надрізи на рибі. Потім натираємо сіллю і перцем, залишаємо на 10 хвилин для просочення. Судак у фользі Промитий лимон і помідори нарізаємо кружечками. У кожен надріз вкладаємо по шматочку помідора і лимона. Так само вкладаємо їх всередину риби. Судак у фользі Судака викладаємо на лист фольги. Видавлюємо сік з половинки лимона, змішуємо з гірчицею. Отриманою сумішшю змащуємо рибку. Судак у фользі Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо зверху на рибу. На цибулю кладемо гілочки петрушки. щільно загортаємо судак у фольгу і відправляємо в розігріту духовку. Запікати при температурі 200 градусів, 30 хвилин. Судак у фользі Готово! Смачного!
Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Судак у фользі вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Судак у фользі, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь!
Категорія: Різне Переглядів: 56   
Схожі рецепти страв з фото:
Фарширований судак
Судак в сирному суфле
Молода свинина, запечена у фользі
Юшка з голови судака
Часник, запечений у фользі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.