Судак у фользі![]() Час приготування: 50 хв Відмінний спосіб приготувати смачну запечену рибку. М'ясо виходить ніжним і ситним, добре просочується ароматними спеціями і легко запікається. Приготуйте судака у фользі! Опис приготування: Сьогодні я вам розповім простий рецепт приготування судака у фользі. Таким способом можна запекти будь-яку рибу. Ми ж, будемо запікати одного великого судака. Як гарнір до риби, прекрасно підійде відварну картоплю або рис. Свіжа зелень, так само доведеться до двору. Завдяки пошаговому рецептом з фотографіями, вам буде легше розібратися, як зробити судака у фользі в домашніх умовах. Приступимо. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Судак Блюдо: Страви у фользі Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Судак у фользі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Судак у фользі вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Судак у фользі, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 56