Короп у пиві
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 3 ч. 0 хв Як відомо, чехи славляться вмінням своїм пивом. Як виявилося, це відбилося і на кухні. Вирішив спробувати чеський класичний рецепт приготування коропа в пиві. Опис приготування: При приготуванні коропа, потрібно постійно стежити потім, щоб не пережарити стейк. Під час смаження додаємо лимонний сік і спеції, щоб урізноманітнити смак. Нижче представлений простий рецепт приготування коропа в пиві. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Географія кухні: Країни Європи/Чеська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Короп у пиві Потрошимо, миємо і розрізаємо коропа на стейки. Поливаємо крапу пивом, залишаємо в холодильнику на 1-1,5 години. Нарізаємо цибулю кільцями. Обсмажуємо цибулю. Зверху викладаємо рибу. Смажимо рибу до утворення скоринки. Перевертаємо рибу, обсмажуємо до такого ж золотистого кольору. Додаємо пиво в сковороду. Видавлюємо лимонний сік, додаємо кмин, сіль, перець. Накриваємо кришкою сковороду, залишаємо тушкувати на 15-20 хвилин. За приготуванні додаємо вершкового масла. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Короп у пиві в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Короп у пиві - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 35