Вишневе желе з виномЧас приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт приготування желе з вишневого соку, черешні та рожевого вина. Опис приготування: Змішати вишневий сік, цукор і сіль в мисці, поки цукор не розчиниться. Додати вино. У вас повинно вийти приблизно 3 чашки рідини. Підготувати чашу з крижаною водою. Залити желатин 3/4 склянки охолодженої вишневої суміші і дати постояти приблизно 5 хвилин. Довести до кипіння на середньому вогні, поки желатин не розчиниться. Влити желатинову суміш в решту вишневу масу і встановити миску в крижану чашу. Дати постояти, періодично помішуючи, близько 15 хвилин. Додати черешню, а потім розділити желе між 4 мисками. Поставити в холодильник на 1 годину або на ніч. Прикрасити черешнею і подавати. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Вишня/Ягоди Блюдо: Десерти/Желе Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Вишневе желе з вином - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Вишневе желе з вином в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 171