Солодка ковбаска з печиваЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування солодкої ковбаски з пісочного печива, вершкового масла, какао і згущеного молока. Опис приготування: Солодка ковбаска - прекрасний варіант бюджетного ласощів. Приготування: Розламати печиво на шматочки і подрібнити у блендері або кухонному комбайні до консистенції крихт. Викласти печиво в миску і розмішати з розм'якшеним вершковим маслом. Перемішати з какао. Додати згущене молоко і добре перемішати до однорідної консистенції. Розстелити на столі поліетиленову плівку, викласти на отриману суміш і загорнути у вигляді «цукерочки», надавши форму ковбаски. Помістити в холодильник перед подачею на стіл. Через 40 хвилин, ковбасу можна розкачати ще раз. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Масло Блюдо: Десерти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Солодка ковбаска з печива в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Солодка ковбаска з печива. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 302