Варення з великого шипшиниЧас приготування: 40 хв Хочу поділитися чудовим способом, як приготувати варення з великого шипшини швидко і просто. Дуже ароматне, світле і желеобразное варення виходить, рекомендую! Опис приготування: Таке апетитне варення з великого шипшини в домашніх умовах я зазвичай на фінальному етапі варіння очищаю від власне ягід - люблю, коли варення має однорідну. структуру. Але це за бажанням, зрозуміло. Удачі, я сподіваюся, вам такий класичний рецепт варення з великого шипшини сподобається! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Шипшина Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Варення з великого шипшини 1. Шипшина перебираємо і моєму. Змішуємо з цукром. 2. Заливаємо водою і доводимо до кипіння. 3. Води повинно бути мало, коли закипить сироп і крупинки цукру розчиняться, можна далі уварювати до потрібної вам консистенції і знімати з вогню. 4. Закочуємо в стерильні банки і закочує на зиму. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Варення з великого шипшини. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Варення з великого шипшини у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 39